2013-12-16 23:34:35
Φωτογραφία για Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά
Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν στις επίσημες και καθημερινές τους εμφανίσεις

1. Νίνα Λοτσάρη

 

Στην αγαπημένη της περιοχή συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή σοπράνο απολάμβανε την βόλτα τους στους δρόμους της Γλυφάδας έχοντας casual look. Τα τετράγωνα πράσινα γυαλιά της φωτίζουν το ντύσιμό της και δείχνουν την παιχνιδιάρικη, funky και χαλαρή διάθεσή της.

2. Λεόνα Λιούις

Το πνεύμα των εορτών φαίνεται πως έχει κυριεύσει, όχι μόνο την καρδιά της, αλλά και τη… γκαρνταρόμπα της! Φόρεσε φτερά, ένα κορμάκι κεντημένο με κρυστάλλους και μία τεράστια φούστα από τούλι Η Λεόνα Λιούις ντύθηκε νεράιδα των Χριστουγέννων και πραγματοποίησε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, στη σκηνή του Χ Factor. Άντε και του χρόνου!

3. Διονυσία Κουκίου

Το show Νο Limits έγινε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do και παρουσιάστρια των backstage ήταν η Διονυσία Κουκίου. Η πρώην Σταρ Ελλάς επέλεξε να φορέσει μίνι skater φούστα που είναι πολύ μόδα και ένα από τα must have της χειμερινής γκαρνταρόμπας.


4. Ζιζέλ

Αν δεν ξέρει από μόδα το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, ποια θα ξέρει;

Η Ζιζέλ έκανε τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν με την κομψή και μοντέρνα εμφάνισή της, στην παρουσίαση της νέας συλλογής εσωρούχων της, Gisele Intimates, στο Σάο Πάολο. Η 33χρονη Βραζιλιάνα επέλεξε μία μίνι φούστα με παγιέτες στα χρώματα του ασημί, χρυσού και μαύρου.

5. Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε βραδινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει ένα υπερβολικά μίνι ...ταγιέρ και πανύψηλες peep-toe γόβες με στρας, χάντρες και τιγρέ λεπτομέρειες... Όλα σε μια υπερβολή πάνω της!!! 

6. Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Είναι η λιγότερο εκκεντρική από τις δύο αδελφές της, Κιμ και Κλόε, τόσο στη συμπεριφορά της όσο και στις ενδυματολογικές της επιλογές. Για τα παιδιά της, όμως, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ακόμη και χρυσά αυτιά θα φορέσει στο κεφάλι της!

Η 34χρονη ριάλιτι σταρ στόλισε με μια στέκα Μίκι Μάους τα μαλλιά της, προκειμένου να ευχαριστήσει την κόρη και το γιο της.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ