2013-12-17 14:26:56
Φωτογραφία για «Era Store»: Μία νέα εποχή γεύσης ξεκινάει…

Ξηροί καρποί, βότανα και μπαχαρικά σας περιμένουν!

Ανακαλύψτε το Era Store… έναν χώρο που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις της. Η γεύση και οι μυρωδιές του χώρου θα σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο μέσα από τους ξηρούς καρπούς, τα μπαχαρικά από τη μία άκρη της γης στην άλλη αλλά και τα βότανα. Εκεί μπορείτε να μάθετε πρωτότυπες χρήσεις βασικών βοτάνων αλλά και νέες συνταγές που δεν φανταζόσασταν ποτέ.

To “Era” βασίστηκε σε αυτές ακριβώς τις αξίες της ευζωίας και ήρθε να τους προσδώσει νέες, πρωτόγνωρες διαστάσεις, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή απόλαυσης μέσα από την απλότητα, το προσιτό, αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης!

Τα αδέλφια Αντώνης & Βαλεντίνη Κρασσά ταξίδεψαν, έψαξαν, ανακάλυψαν, δοκίμασαν, συνδύασαν, και μέσα σε μία ιδιαίτερου design Boutique, που φέρει σχεδιαστικά την υπογραφή της Πηνελόπης Πεκλάρη, παρουσιάζουν τα πιο απολαυστικά, ποιοτικά ελληνικά και εξωτικά προϊόντα αλλά και μία επίλεκτη συλλογή από κρασιά, αποστάγματα και ροφήματα που συνεχώς ανανεώνεται, τα προϊόντα της οποίας θα προσφέρονται σε ελκυστικές συσκευασίες που θα ξεχωρίζουν και ως δώρο τις εορτές!

Era Nuts, Herbs and Spices

Ομήρου 2

Ν. Ψυχικό

Τηλ. +30 211 4076506


NewsRoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ