2013-12-17 15:52:12
Φωτογραφία για Στιγμές από Euro με το... reunion της Εθνικής ομάδας του 2004 στην Τούμπα
Ο χρόνος μπορεί να είναι αμείλικτος, αλλά το ποδόσφαιρο είναι σαν το ποδήλατο: δεν ξεχνιέται. Οι «θρύλοι» της Πορτογαλίας ξύπνησαν μνήμες από το 2004, με την πιο επιτυχημένη Εθνική ομάδα όλων των εποχών να κάνει reunion στην Τούμπα για έναν πολύ καλό σκοπό.

Εννιά χρόνια από τη στιγμή που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, έβαλαν πάλι τα αθλητικά τους για να αντιμετωπίσουν τη Ρουμανία του Γκεόργκι Χάτζι, σε έναν αγώνα που έγινε για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

Η αναμέτρηση έληξε 1-1, αλλά το σκορ ήταν το τελευταίο που είχε σημασία. Ο Βασίλης Τσιάρτας έδειξε πως ακόμη διαθέτει εκείνο το... μαγικό πόδι που τον έκανε διάσημο, καθώς έπειτα από την εκπληκτική του μπαλιά ο Αγγελος Χαριστέας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αν και έχει κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ και καιρό δεν ξέχασε πώς είναι ένας αρχηγός στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας φωνές στου συμπαίκτες του, ενώ ο Ντέμης Νικολαϊδης θυμάται ακόμη πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις ενέργειές του με την μπάλα.


Αντώνης Νικοπολίδης, Τάκης Φύσσας, Αγγελος Μπασινάς, Τραϊανός Δέλλας ήταν και εκείνοι παρόντες μεταξύ άλλων, για να θυμίσουν εκείνες τις μαγικές στιγμές του καλοκαιριού του 2004. Το γκολ της ισοφάρισης για τη Ρουμανία έβαλε ο Μπράτου.

Ελλάδα: Νικοπολίδης (34' Χαλικάς (60' Κατεργιανάκης))Φύσσας (44' Γκούμας) Σεϊταρίδης Δέλλας (46' Νταμπίζας) Ζαγοράκης (46' Καφές )Χαριστέας, Νικολαΐδης (46' Βρύζας), Γεωργιάδης (46' Λάκης), Μπασινάς, Καψής, Τσάρτας.

φωτο eurokinissi

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ