2013-12-17 16:01:43
Φωτογραφία για ΒΟΛΕΣ Ν.Δ. ΚΑΤΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την υποψηφιότητα του προέδρου του, Αλ. Τσίπρα, για την προεδρία της Κομισιόν. «Τέταρτη συνεχόμενη μέρα ρωτούμε τον κ. Τσίπρα για τους συμμάχους του και τις θέσεις που υποστηρίζουν στην Ευρώπη, και απάντηση  δεν παίρνουμε» δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου, κάνοντας λόγο για «αμηχανία» του μετά την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «με υψωμένη τη γροθιά, μαζί με συντρόφους του από τα περιθωριακά σταλινικά κόμματα της Ευρώπης, τραγούδησε  με υπερηφάνεια τον ύμνο στον Κομμουνισμό  ''παντιέρα ρόσα'', ανακοινώνοντας έτσι,  την υποψηφιότητά του».

Απευθύνομενη προς τον κ. Τσίπρα, η κ. Ασημακοπούλου ρωτά εάν το «ζήτω ο κομμουνισμός» με το οποίο κλείνει το «παντιέρα ρόσα» εκφράζει και επισήμως τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ζητεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει σχετικά με το αν αναγνωρίζει κράτος στη «Βόρεια Κύπρο», καθώς κόμματα με τα οποία συνεργάζεται αυτοαποκαλούνται κόμματα της «Βορείου Κύπρου».


Συνεχίζοντας, ρωτά εάν είναι αλήθεια ή όχι ότι εργάζεται, «βάσει των δεσμεύσεών του» για έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και εάν εξουσιοδοτήθηκε για την ανεμπόδιστη είσοδο παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση για κατάργηση της συνθήκης Σένγκεν και της δύναμης Frontex.

«Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο βασικός του σύμμαχος στη Γερμανία, καταψήφισε τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και τάσσεται κατά του λεγόμενου κατοχικού δανείου; Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι νοσταλγοί του δικτάτορα Τσαουσέσκου συντάσσονται σε όλα με τον κ. Τσίπρα;» προσθέτει η κ. Ασημακοπούλου.

Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αναφέρει ότι, μέχρι να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις, η Ν.Δ. θα αναδεικνύει «όλες τις ανθελληνικές και αντιευρωπαϊκές θέσεις των περιθωριακών συντρόφων του κ. Τσίπρα».

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνελήφθη ο Ραπτόπουλος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνελήφθη ο Ραπτόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ