2013-12-17 20:11:05
Φωτογραφία για Η κοινωνική τραγωδία έχει ημερομηνία λήξεως!
Γράφει ο Μαγια

Να μας λεηλατούν με τόση βαρβαρότητα, επί χρόνια, να μας βυθίζουν στην φτώχεια και την εξαθλίωση με τόση αγριότητα και να μην ξεχυνόμαστε στους δρόμους, βάζοντας... μπουρλότο στα ολέθρια σχέδιά τους, ε, δεν είναι και το πιο φυσιολογικό Δεν θα κουρασθούμε να επαναλαμβάνουμε ότι, η καθεστωτική προπαγάνδα έχει συνεισφέρει τα μέγιστα, ώστε ο ελληνικός λαός να παραμένει δειλός και άβουλος, να αποδέχεται μοιρολατρικά τη φρίκη του βιασμού του. Οι σύγχρονοι θαυμαστές του γκεμπελισμού έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους γεννήτορές του Η ανθρωπιστική κρίση είναι ορατή στην Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων, των εκατοντάδων χιλιάδων χωρίς ηλεκτρικό Ελλήνων, των απελπισμένων νοικοκυραίων, των πεινασμένων παιδιών

Το 2014 μπαίνει με τους χειρότερους οιωνούς. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο έρχεται ν' αποτελειώσει ό,τι είχε απομείνει όρθιο στην ελληνική κοινωνία.

Οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι της διεθνούς τογογλυφίας, παρότι, βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης -είναι ζήτημα εάν αντέξουν μέχρι της ευρωεκλογές- συνεχίζουν, φοβίζοντας, εκβιάζοντας και εξαπατώντας να εκτελούν μέχρι κεραίας το συμβόλαιο θανάτου, της ήδη βαριά λαβωμένης κοινωνίας.


Αυτή, όμως, η κοινωνική τραγωδία δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Έχει ημερομηνία λήξεως.

Ήδη, οι κρατικοδίαιτοι δημοσκόποι, όποιους παραμορφωτικούς φακούς κι αν χρησιμοποιήσουν, αδυνατούν να προσφέρουν -μέσω της χειραγώγησης της κοινής γνώμης- κι άλλη πίστωση χρόνου στη χορεία των κυβερνώντων. Δεν μπορούν να στρουθοκαμηλίζουν, ψαλιδίζοντας απροκάλυπτα τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, που τραβά την ανηφόρα.

Η εικόνα της ανατροπής καθίσταται πλέον αδιαφιλονίκητη. Για πρώτη φορά, μετά τις εκλογές του 2012, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να προηγείται της ΝΔ όχι μόνο στην πρόθεση ψήφου, αλλά και στην παράσταση νίκης.

Οι νέοι και τα δυναμικά τμήματα του πληθυσμού στρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλες ηλικίες και συμφεροντολογικές ομάδες από την Ελλάδα της διαπλοκής και της ρεμούλας στηρίζουν ΝΔ! Και κάποιοι Γιαν-ακηδες, αξιωματούχοι του κλεπτοκρατικού συστήματας, εργατοπατέρες συγκροτούν τα εκλογικά λείψανα του ΠΑΣΟΚ.

Το μεγάλο ραντεβού, εκτός απτοόπτου, στην εκλογική κόλαση του 2014!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε το νέο look της Rihanna
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε το νέο look της Rihanna
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ