2013-12-18 11:38:07
Φωτογραφία για Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 8 άτομα στην Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο!
Χειροπέδες σε οκτώ άτομα πέρασαν αστυνομιοί σε περιοχές της Μακεδονίας το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 25χρονος Ρουμάνος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για κλοπές.

Στις 11.30 χθες το πρωί σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 33χρονος γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 579 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, στους Αμπελόκηπους συνελήφθησαν ένας 43χρονος Αλβανός, ένας 57χρονος Έλληνας και μια 58χρονη Ελληνίδα γιατί σε έρευνα που έγινε σε 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7.213 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.


Επίσης, στη Σκύδρα Πέλλας συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 464 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD - DVD).

Στα Γιαννιτσά Πέλλας συνελήφθη ένας 40χρονος Αλβανός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυκάστρου, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (7) μηνών και (20) ημερών, για παραβάσεις του Ν. «Περί Ναρκωτικών» και «Κ.Ο.Κ.».

Τέλος, στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου Φλώρινας συνελήφθη ένας 39χρονος Έλληνας, γιατί εισήλθε σε κατάστημα τροφίμων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ