2013-12-18 14:07:09
Φωτογραφία για Στον τελικό του Π.Κ. Συλλόγων η Μπάγερν Μονάχου
Στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων προκρίθηκε η Μπάγερν Μονάχου, που νίκησε με 3-0 την κινεζική Γκουανγκτζού του Μαρτσέλο Λίπι στα ημιτελικά.

Επτά λεπτά ήταν αρκετά για την Μπάγερν Μονάχου ώστε να πετύχει τρία γκολ και να πάρει το εισιτήριο για ακόμα έναν τελικό μέσα στο 2013.

Οι Βαυαροί νίκησαν με 3-0 την κινεζική Γκουανγκτζού του Μαρτσέλο Λίπι στον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων και περιμένουν να μάθουν αύριο τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από το 2ο ημιτελικό, αυτόν ανάμεσα στη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο και τη Ράζα Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο, όπου φιλοξενείται κιόλας η διοργάνωση.

Η γερμανική ομάδα, που μετράει ήδη τέσσερις τίτλους φέτος (Champions League, Πρωτάθλημα Γερμανίας, Κύπελλο Γερμανίας, Σούπερ Καπ Ευρώπης), άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό με τον Ριμπερί, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάντζουκιτς έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 47', από τον Γκέτσε.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ: Ζενγκ Τσενγκ, Τζανγκ Λινπένγκ, Φενγκ Ξιαοτίνγκ, Γιουνγκ-Γκουόν Κιμ, Σουν Ξιανγκ, Τζενγκ Τζι, Τζάο Ξούρι (76' Φενγκ Γιουνιάν), Κόνκα, Χουάνγκ Μποουέν (46' Ρονγκ Χάο), Μουρίκι (72' Γκάο Λιν), Έλκεσον

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Ριμπερί (72' Σακίρι), Αλκάνταρα, Κρος (58' Μαρτίνεθ), Γκέτσε, Μάντζουκιτς (75' Πισάρο)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ