2013-12-18 14:23:07
Φωτογραφία για Στην εκδήλωση προς τιμήν των Ηπειρωτών Εθνικών Ευεργετών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Στην εκδήλωση με θέμα: «Οι Ηπειρώτες Εθνικοί Ευεργέτες ως συντελεστές της προόδου της ανθρωπότητας» που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής από κοινού με τους συνεργαζόμενους συλλόγους Ηπειρωτών Βορείου Τομέα Αθηνών στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στο πνεύμα αλληλεγγύης και τη διάθεση προσφοράς που διαχρονικά διακρίνει τους Έλληνες σε δύσκολες στιγμές της ιστορίας, μίλησε για την ανάγκη και στις μέρες μας που η πατρίδα και το έθνος μας δοκιμάζονται, το παράδειγμα των μεγάλων ευεργετών του παρελθόντος να δείξει τον δρόμο για να αναδυθούν νέοι σύγχρονοι ευεργέτες.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά σε πτυχές της ιστορίας και της προσφοράς των Γ. Σίνα και Γ. Αβέρωφ.

Από μέρους των συλλόγων στη διοργάνωση της εκδήλωσης έλαβαν μέρος οι σύλλογοι Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία», Λυκόβρυσης, Πεύκης, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Χαλανδρίου και Παπάγου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Κωνσταντίνος Μανιάτης, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης, φίλοι και μέλη των συλλόγων Ηπειρωτών των Βορείων Προαστίων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ