2013-12-18 21:20:07
Φωτογραφία για ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Εκτός αποστολής προκειμένου να πάρει μερικές ανάσες άφησε τον Χοσέ Χολέμπας ο Μίτσελ, για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διεθνής αμυντικός των ερυθρόλευκων, πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Ηπειρώτες, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του και χαρακτήρισε ότι δεν θα είναι εύκολο.

Ο αριστερός μπακ του Θρύλου ωστόσο, ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να νικήσουν το σημερινό πιχνίδι και αυτό με τον Απόλλωνα το Σάββατο για να κλείσει το 2013 για τον Ολυμπιακό όπως του αρμόζει. Δηλαδή με δύο νίκες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χολέμπας:

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα και παίζουνε καλά από πέρυσι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την πορεία του Ολυμπιακού μιας και σε λίγες ημέρες φεύγει το 2013: «Φέτος είναι μια χρονιά που έγιναν πολλά για μένα προσωπικά. Είμαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος στην ομάδα και με την πορεία της φέτος. Έχει μείνει το σημερινό παιχνίδι και το ματς το Σάββατο και θέλουμε να το τελειώσουμε με νίκη για το 2013».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ