2013-12-19 00:37:57
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ... ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΝΕΪ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το αποτέλεσμα κρατάει από την αναμέτρηση του «Μπριτάνια» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού άλωσε την έδρα της Στόουκ (0-2), πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας (παίζει διπλά ματς με την Σάντερλαντ) και παράλληλα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της σε τρίτη διαφορετική διοργάνωση!

Ο Ρούνεϊ έμεινε εκτός με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, χωρίς, πάντως, να διευκρινιστεί το πρόβλημα που έχει αλλά και το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Είναι τραυματίας. Ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια μέσα στις γιορτές, αλλά δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του προβληματισμένου, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την ενημέρωση περί της απουσίας του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για έναν μήνα, έμαθε από το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως ούτε ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Στόουκ, "καθάρισε" ο εξαιρετικός Γιάνγκ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League, καθώς ήταν ο παίκτης που οδήγησε στη νίκη τους «κόκκινους διαβόλους». Στο 62’ νίκησε με μακρινό σουτ τον Σόρενσεν για το 0-1, ενώ στο 78’ σέρβιρε στον Εβρά για το 0-2 από τον αρχηγό!


Ο Κλάτενμπεργκ αναγκάστηκε να διακόψει το ματς για λίγα λεπτά στο ημίωρο, αφού η καταρρακτώδης βροχή μετατράπηκε σε χαλάζι και ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

ΣΤΟΟΥΚ (Χιουζ): Σόρενσεν, Πίετερς, Γουίλσον, Σόκρος (77’ Ανταμ), Κάμερον, Γουίλαν, Αϊρλαντ, Παλάσιος, Γουόλτερς, Ασαϊντί (62’ Αρναούτοβιτς), Κράουτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Μόγες): Ντε Χέα, Εβρά, Εβανς, Σμόλινγκ, Ράφαελ, Τζόουνς, Αντερσον (58’ Ερνάντες), Κλέβερλι, Γιάνγκ, Βαλέντσια, Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ).

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ