2013-12-19 02:33:06
Φωτογραφία για Εγκαινιάστηκε με υπέροχα βεγγαλικά το Χριστουγεννιάτικο χωριό – Εκατοντάδες κόσμου στην πλατεία
Μέσα στην κρίση η δημοτική αρχή της Πάτρας καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα Χριστουγέννων στην πόλη. Παρά τα προβλήματα και την κρίση, ο δήμος χωρίς να δαπανήσει σημαντικό ποσό, αλλά αξιοποιώντας το καρναβαλικό συνεργείο καταφέρνει να δώσει για πρώτη φορά έναν διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο τόνο στην πόλη.

Έτσι το Χριστουγεννιάτικο χωρίο εγκαινιάστηκε σήμερα με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα τα οποία μάλιστα εξασφαλίστηκαν με χορηγία.

Τον γιορτινό τόνο έδωσε ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο οποίος εγκαινίασε το χωριό και ευχήθηκε στους εκατοντάδες πολίτες που συρρέουν για να θαυμάσουν από κοντά το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιούργησε το Καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου της Πάτρας.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κέντρο της πόλης με τους τάρανδους, τα χιονισμένα πολύχρωμα σπιτάκια, τους Αι Βασίληδες, και τις λιχουδιές, ολοκλήρωσε η Μπάντα του Δήμου, η οποία απέδωσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Στην πλατεία έχουν επίσης στηθεί ένα καρουζέλ αλλά και ένα Χριστουγεννιάτικο τρενάκι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο Χριστουγεννιάτικο χωρίο τα περίπτερα διαθέτουν, λουκουμάδες (ανατολή), καραμέλες και σοκολάτες (καραμελόκοσμος) καθώς και γλυκίσματα (ζαχαροπλαστείο Λοτσάρης).

Από τις πρώτες ημέρες εκατοντάδες Πατρινοί επισκέπτονται και φωτογραφίζονται με τις εντυπωσιακές φιγούρες, ενώ η πλατεία έχει αρχίσει και προσελκύει πολύ κόσμο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι οι συγκεκριμένες κατασκευές θα αποθηκευτούν στις αποθήκες του δήμου και του χρόνου όχι μόνο θα επαναχρησιμοποιηθούν αλλά το χωρίο θα μπορεί κάθε χρόνο να μεγαλώνει με την προσθήκη και νέων κατασκευών. Πρόκειται με λίγα λόγια για μία επένδυση με μέλλον!

faroslive.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ