2013-12-19 10:56:02
Φωτογραφία για Ηλεία: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας
Η διατήρηση της αυτοδυναμίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, η καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και οι καλύτερες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, είναι οι προτεραιότητες του νέου διοικητή του Νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Λέανδρου Καλογεράκου, ο οποίος ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του και εγκαταστάθηκε στο γραφείο του.

Ο κ. Καλογεράκος ορκίστηκε προχθές το πρωί στο γραφείο της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα και το απόγευμα της Δευτέρας έκανε μία πρώτη άτυπη επίσκεψη στο Νοσοκομείο. Ωστόσο, η εγκατάστασή του έγινε χθες το πρωί και αμέσως ξεκίνησε τις επαφές με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αφού βασική μέριμνά του είναι να ενημερωθεί από όλες τις υπηρεσίες, προκειμένου να διαμορφώσει συνολική εικόνα για την λειτουργία του Νοσοκομείου, να καταγραφούν τα όποια προβλήματα και να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες επίλυσής τους.

Ενημέρωση και δρομολόγηση λύσεων


Στόχος του άλλωστε, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου, κάτι που θα είναι επ’ ωφελεία και των πολιτών του Νομού Ηλείας αλλά και του προσωπικού που παρέχει τις υπηρεσίες του σε αυτό.

Ο ίδιος ο κ. Καλογεράκος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» επεσήμανε ότι στην διάθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να διατηρηθεί η αυτοδυναμία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ενώ ο ίδιος θα είναι σε θέση να πει περισσότερα για τα θέματα που θα τεθούν σε προτεραιότητα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ενημέρωσή του.

«Οι άμεσες ενέργειές μου είναι να ενημερωθώ από όλες τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχω ενημερωθεί επακριβώς για το ποιες είναι οι άμεσες εκκρεμότητες, έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να λυθούν τα προβλήματα. Πρόθεσή μου άλλωστε, είναι να συνεργαστώ με όλους όσους έχουν διάθεση να κρατηθεί αυτοδύναμο το Νοσοκομείο και να παρέχει σωστές υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς, καθώς επίσης να εργάζεται με αξιοπρέπεια το προσωπικό του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογεράκος, ο οποίος χθες το μεσημέρι επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πύργου και είχε μία πρώτη συνάντηση με την κα Φιλιπποπούλου.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν, ότι η πρώτη εικόνα που σχημάτισε ο ίδιος είναι θετική σε ότι αφορά το Νοσοκομείο, ωστόσο περισσότερα θα πει εν καιρώ Μαρία Καραμπάτση-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ