2013-12-19 21:29:12
Φωτογραφία για Ο Αϊβαλιώτης για την Χρυσοβελώνη
Από το Γραφείο Τύπου

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση «Η (κατά τα άλλα συμπαθής) βουλευτής των ΑΝΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη προσπάθησε να γίνει … «ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΠΕΚΑΣ» .Πάνω στην απελπισία της επετέθη –για άλλη μια φορά - κατά του ΛΑ.Ο.Σ. Πέρασαν όμως μόλις λίγες ώρες μέχρι να διαψευσθεί με τρόπο εξευτελιστικό και εξόχως κωμικό:

Η επίσημη διάψευση της Βουλής και τα ρεπορτάζ σύσσωμου του τύπου που την διαψεύδουν και την περιπαίζουν δημιουργούν, ασφαλώς , ζήτημα για το κόμμα των ΑΝΕΛ και τον Πρόεδρο του κ. Καμμένο ο οποίος έχει βουλευτή μια δικηγόρο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει μια νόμιμη πινακίδα κυκλοφορίας από μια πλαστή... Όμως το τι θα κάνει ο αξιότιμος Αρχηγός των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του που εξέθεσε το κόμμα του–με τρόπο κωμικό- αφορά τον ίδιο.

Σε ό,τι με αφορά , είναι γνωστό ότι όποιος αποπειραθεί να με συκοφαντήσει φροντίζω να τον «ισιώνω» και έτσι ακολουθεί την άγουσα προς την δικαιοσύνη . Ηδη έδωσα εντολή στην δικηγόρο μου για τα περαιτέρω . Οπως παγίως κάνω σε ανάλογες περιπτώσεις , η αποζημίωση που μου επιδικάζεται από την δικαιοσύνη αποδίδεται ολόκληρη από μένα στο Γηροκομείο του ακριτικού νησιού μου, της Ικαρίας. Το Γηροκομείο αυτό εξακολουθεί να καταρρέει εξαιτίας της κρατικής αδιαφορίας και μόνο οι δωρεές κάποιων από εμάς καθώς και η φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου-Ικαρίας το κρατούν ζωντανό. Στην προκειμένη περίπτωση η Μ. Χρυσοβελώνη θα αποδειχθεί σε κάτι χρήσιμη» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ