2013-12-19 21:50:08
Φωτογραφία για Δεν γλύτωσε την τιμωρία ο Αναστασίου
Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες τιμωρήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου από τον... ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε τιμωρηθεί αρχικά με απλή για τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του μετά το ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία», ωστόσο μετά από έφεση που ασκήθηκε του επεβλήθη η προσφερθείσα ποινή.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» στον προσεχή αγώνα με τη Ξάνθη.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 290/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του προπονητή Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι οι εφεσίβλητοι τέλεσαν τα αποδιδόμενα σ΄αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούντα κατ΄ ορθό νομικό χαρακτήρα εξύβριση από αξιωματούχο και επιβάλλει στον Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ