2013-12-19 22:41:03
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός έκανε το.. χρέος του επικρατώντας της Ζιέλονα Γκόρα, κάνοντας το 10/10 στην πρώτη φάση της Euroleague και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Πανανθηναϊκό, όπως τόνισε ο Ματ Λοτζέσκι.

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ήρθαν όπως ήθελε. Νίκησε στην Πολωνία τη Ζιέλονα Γκόρα, έκανε το 10-0 στον Γ’ όμιλο της Euroleague και πλέον το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, όπως εξήγησε ο Ματ Λοτζέσκι, στρέφεται στο παιχνίδι με τον "αιώνιο", τη Δευτέρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Θέλαμε να τελειώσουμε την πρώτη φάση με τον ίδιο ρυθμό, να μην αλλάξει ο ρυθμός μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας τον Παναθηναϊκό, αυτή την αναμέτρηση κοιτάμε και τίποτα άλλο. Μετά θα δούμε το Top 16 και πως θα προκριθούμε στα προημιτελικά», είπε ο 28χρονος φόργουορντ των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:

«Ξέρω τι σημαίνουν τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ξέρω τι σημαίνει αυτό το ματς, θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι ως ομάδα και να πάρουμε τη νίκη. Ουσιαστικά είναι ο τελικός της διοργάνωσης αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ