2013-12-20 10:03:13
Φωτογραφία για Δείτε τις 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο σύμφωνα με το HotelsCombined! [video]
Το tromaktiko με την υποστήριξη του HotelsCombined σάς παρουσιάζει μία νέα υπηρεσία σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές από εκατοντάδες κορυφαία site online κρατήσεων με ένα μόνο κλικ! Το tromaktiko σάς δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε μια νέα εμπειρία στην αναζήτηση και κράτηση ξενοδοχείων μέσω της οποίας θα εξοικονομήσετε χρήματα από τη διαμονή σας βρίσκοντας παράλληλα το ιδανικό κατάλυμα! Μια δοκιμή θα σας πείσει! Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ!

Αποδράστε στο Πάπιγκο την Πρωτοχρονιά από 36 ευρώ την ημέρα!

Αποδράστε οικονομικά την Πρωτοχρονιά στο Πάπιγκο

Το tromaktiko σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 36 ευρώ τη βραδιά, για την Πρωτοχρονιά...

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.


Δείτε όλες τις προσφορές ΕΔΩ

Αποδράστε στο Πήλιο την Πρωτοχρονιά από 25 ευρώ την ημέρα!

Αποδράστε οικονομικά την Πρωτοχρονιά στο Πήλιο

Το tromaktiko σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 25 μέχρι 80 ευρώ τη βραδιά, για την Πρωτοχρονιά...

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Δείτε όλες τις προσφορές ΕΔΩ

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το κέντρο του χωριού και εξασφαλίζει υπέροχη διαμονή διαθέτοντας μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, εποχική πισίνα και αποθήκευση αποσκευών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει σνακ μπαρ, δωμάτιο με τηλεόραση και εσωτερικό πάρκινγκ. Επίσης, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν κουζινάκι, πιστολάκι μαλλιών και ανεμιστήρα οροφής. Τα λουτρά διαθέτουν ντουζιέρα. Υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμα διασυνδεδεμένα δωμάτια.

Όσοι θέλουν να φάνε στο ξενοδοχείο μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, που είναι ανοιχτό για πρωινό. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο συγκεκριμένες ώρες.

Δείτε όλες τις προσφορές ΕΔΩ

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων στον κόσμο με εκπτώσεις έως 80% τώρα και στο tromaktiko!

Το tromaktiko σε συνεργασία με την hotelscombined.com σας προσφέρει πάνω από 450.000 χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο έως 80% φθηνότερα. Τα μεγαλύτερα travel brands και αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο είναι ΕΔΩ! Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε πραγματικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια δοκιμή θα σας πείσει...
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ