2013-12-20 15:41:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Στρούμπειο - Παζάρι Αγάπης που τα έσοδα θα διατεθούν στον ΣΟΨΥ
Mία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 6.30 το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (Στρούμπειο) στην οδό Μαιζώνος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου: "Ο Τρι το τριγωνάκι μεταφέρει το μήνυμα ότι η μάγισσα Φριμαντέλα ενώ μισούσε τα κάλαντα και τα Χριστούγεννα, άλλαξε γνώμη και θα προσφέρει την αγάπη της στα παιδιά.

Η παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει ετοιμαστεί από τους μαθητές της Γ' τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και γιορτινό bazaar -Παζάρι Αγάπης από τους μαθητές της Γ1 και ΣΤ2 τάξης του σχολείου και τα έσοδα θα δοθούν στον ΣΟΨΥ Πάτρας (Σύλλογο Οικογενειών Ψυχικής Υγείας).

Την εποπτεία και ευθύνη της γιορτής έχουν η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Μαρκέτου και οι εκπαδευτικοί Μαρία Γκέλμπεση, Φωτεινή Καρπή, Πολυξένη Πελεκούδα, Αγγελική Κουστένη, Αποστόλης Κωτσόπουλος και Αικατερίνη Παπαδοπούλου."

Φωτο από την περσινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ