2013-12-20 16:34:52
Φωτογραφία για Μ. Κορινθίου: Λαμπερές και... γλυκές παρουσίες στην Ποντικοπαγίδα! (Φωτό)
Η "Ποντικοπαγίδα" της Αγκάθα Κρίστι παρουσιάζεται από τις 7 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Βεάκη σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.

Η Μαρία Κορινθίου ως "οικοδέσποινα" λόγω και του πρωταγωνιστικού ρόλου του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη, υποδέχτηκε στην πρεμιέρα της παράστασης τους εκλεκτούς καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων διακρίναμε το γιατρό της - γνωστό δερματολόγο κ. Αγγελίδη, μετά της λαμπερής συζύγου του, αλλά και τον Έλληνα "Βασιλιά της σοκολάτας", το Δημήτρη Κυπαρισσάκη των "Max Perry"

H Μαρία Κορινθίου και ο... "Max Perry" Δημήτρης Κυπαρισσάκης συνδέονται με μία δυνατή φιλία, ενώ ο επιχειρηματίας πρόκειται σύντομα να επεκταθεί σε Τουρκία και Αμερική, όπου σκοπεύει να αξιοποιήσει τη λάμψη και ομορφιά της Μαρίας για την προώθηση των προϊόντων του!

Για το Στέλιο Αγγελίδη και τη σύζυγό του Αγγελική τι να πει κανείς; Η Μαρία Κορινθίου έχει εμπιστευτεί στο Κέντρο Κοσμητικής Δερματολογίας Narcissus του γιατρού το σώμα και το υπέροχο πρόσωπό της, με τη διάθεσή της - όπως βλέπετε και μόνοι σας - να είναι εμφανώς ανανεωμένη!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ