2013-12-20 19:20:03
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (20/12) οι διαιτητές για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου μπάσκετ, και συγκεκριμένα στα παιχνίδια Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και Άρη – Πανιώνιου.

Στο ντέρμπι των «αιωνίων» κληρώθηκαν οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής, ενώ στο άλλο ημιτελικό που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» θα σφυρίξουν οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Φούφης.

Όσον αφορά την διαδικασία της κλήρωσης, αυτή καθυστέρησε για κάποια ώρα καθώς οι ιθύνοντες περίμεναν τους ανθρώπους του Ολυμπιακου που ερχόταν από Πολωνία μέσω Βελιγραδίου, όπου χθες ο πρωταθλητής Ευρώπης έπαιζε με Ζιελόν Γκόρα.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία ένταση με τον Χρήστο Σταυρόπουλο απλά να εκφράζει κάποιες απορίες για την διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα η πλευρά του Ολυμπιακού ρώτησε να μάθει γιατί στην κλήρωση μπήκαν οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής, Χριστοδούλου και Γκόντας (απο τους οποίους κληρώθηκαν τελικά οι τρεις πρώτοι).

Η απάντηση της επιτροπής διαιτησίας ήταν ότι «αυτούς κρίναμε ως κατάλληλους ώστε να είναι μεταξύ των υποψηφίων που θα κληρωθούν για το παιχνίδι».

Αναλυτικά

Διαιτητές-Κομισάριοι ημιτελικής φάσης Κυπέλλου Ανδρών

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Αλεξάνδρειο 19.30 Άρης-Πανιώνιος Χριστοδούλου-Γκόντας-Φούφης (Σιμητόπουλος)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Αναστόπουλος-Σχινάς-Τανατζής (Βιδάλης/Σταύρου)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ