2013-12-21 10:22:15
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΝΙ ΣΤΗ ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Νάνι να τίθεται νοκ- άουτ για κάποιες εβδομάδες και πιθανότατα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2014.

Ο Πορτογάλος έχει να αγωνιστεί για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League από τις 7 Δεκεμβρίου στην ήττα με 1-0 από την Νιούκαστλ και όπως δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, ο Νάνι έχει έναν τραυματισμό που είναι χειρότερος από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

«Ο Νάνι έχει έναν μυϊκό τραυματισμό που είναι λίγο χειρότερος από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Πιθανότατα θα λείψει για λίγες εβδομάδες», δήλωσε ο Μόγιες.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το διάστημα, είναι επίσης και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει κάποιες ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ (21/12) θεωρείται αμφίβολη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Ο Νάνι απουσιάζοντας τις επόμενες εβδομάδες θα λείψει σε σημαντικούς αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ, τη Χαλ, τη Νόριτς και την Τότεναμ για το πρωτάθλημα, τη Σουόνσι για το FA Cup και τη Σάντερλαντ για το League Cup.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ