2013-12-21 10:35:07
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Η παραμονή του Ρομπέρτο είναι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, την εταιρεία μάνατζερ αλλά και την Ατλέτικο, βρίσκονται σε καλό δρόμο!

Πρώτος στόχος επετεύχθη για τους ερυθρόλευκους, που κατάφεραν να «δέσουν» με ένα νέο συμβόλαιο τον πρώτο τους φετινό σκόρερ. Ο Μήτρογλου ωστόσο φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή για τους νταμπλούχους Ελλάδας, που πλέον στρέφουν τα... βέλη τους στον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας άλλωστε είναι από τους «αρχιτέκτονες» της φετινής επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Λιμάνι θέλουν να τον κρατήσουν για χρόνια.

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι βέβαια αυτή, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, την εταιρεία μάνατζερ που έχει μέρος των δικαιωμάτων του, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης από την οποία αποκτήθηκε δανεικός και μάλιστα φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο σύμφωνα με το «Goal».

O Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του 27χρονου γκολκίπερ είτε από τους Μαδριλένους, είτε από την εταιρεία μάνατζερ, είτε ακόμα και το 100% όπως αναφέρεται, κάτι βέβαια που σημαίνει ότι θα γίνει μία επένδυση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Το δεδομένο -και θετικό για τον Ολυμπιακό- στην υπόθεση πάντως είναι ότι ο Ρομπέρτο είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Ελλάδα και θέλει να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους, τη στιγμή που οι «ροχιμπλάνκος» δεν δείχνουν να τον έχουν στις προτεραιότητές τους για τη θέση του βασικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ