2013-12-22 09:32:20
Φωτογραφία για ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ: ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!
Κυρίες και Κύριοι, αγαπητοί μας αναγνώστες, καλή σας ημέρα! 

Κυριακή σήμερα 22α Δεκεμβρίου του σωτηρίου έτους 2013 και μην μας πείτε ότι από χθες δεν σωθήκαμε, ή τουλάχιστον δεν σώθηκαν κάποια σπίτια από τους πλειστηριασμούς, σώθηκαν μεν, χάνονται δε από την...εφορία!

Κι' αυτό, γιατί νέφος αιθαλομίχλης έπληξε χθες την βουλή, όπως και όλη την Αττική και ζαλισμένοι οι συγκυβερνώντες εθνοπατέρες μας προσπαθούσαν, μέσα στην ζαλάδα τους, να πείσουν εαυτούς ότι εργάζονται για το καλό όλων μας. Βέβαια διπλή ήταν η δοκιμασία της συγκυβέρνησης και την ξεπέρασε με μία ακόμα απώλεια βουλευτή. Ο νέος φόρος ακινήτων πέρασε με 152 ψήφους από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ με τον Β.Πολύδωρα να ψηφίζει «όχι» και να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Λίγες ώρες αργότερα η συγκυβέρνηση πέρασε και τη δεύτερη δοκιμασία στην Ολομέλεια, όπου διεξήχθη νέα ονομαστική ψηφοφορία για τα επίμαχα άρθρα που αφορούν στα πρόστιμα για τους οφειλέτες στο  Δημόσιο
. Για οφειλές που βεβαιώνονται από το νέο έτος καταργούνται οι μηνιαίες προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής 2,5% και τη θέση τους παίρνει η επιβολή μηνιαίων τόκων και προστίμων. Οφειλή που είναι ληξιπρόθεσμη για διάστημα 6 μηνών θα επιβαρύνεται με υψηλό πρόστιμο 10%. Επιπλέον θα επιβάλλονται και τόκοι. Για ληξιπρόθεσμες οφειλές ενός έτους το πρόστιμο θα αυξάνεται στο 20% και δύο ετών στο 30%. Εάν αυτό δεν είναι τοκογλυφία και μάλιστα κρατική, τότε τι είναι; Όσο δε για τα σπίτια μας, άμα δεν πληρώσεις τότε σίγουρα το χάνεις! Τι να πούμε, ας όψονται οι κ.κ. Στουρνάρας και τροικανοί!

Τέλος πάντων, λίγες ώρες λοιπόν απομένουν για τα Χριστούγεννα, γιορτή ελπίδας και αγάπης,  έτσι εμείς όλοι ως μεγαλόψυχοι δίνουμε την συγχώρεση μας στους αγαπητούς μας ''σωτήρες'', ώστε κι' αυτοί πηγαίνοντας στις περιφέρειες τους να λάβουν την συμπάθεια των ψηφοφόρων τους ως Χριστουγεννιάτικο δώρο, μιας κι αυτοί από την άλλη, μας το έχουν κόψει προ πολλού.

Από πλευράς μας, μη έχοντας τι άλλο να τους προσφέρουμε, τους χαρίζουμε τα παρακάτω τραγουδάκια με τις καλύτερες ευχές μας.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλό μας κουράγιο!

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ