2023-08-11 17:52:20
Φωτογραφία για Νικόλαος Ζαρέντης : Κύριε Δήμαρχε Θα σας λύσω εγώ την απορία σας .



Την Τρίτη 8 Αυγούστου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου .

Την συνεδρίαση την Παρακολουθούσα διαδικτυακά ....

Στο 4 θέμα «Έγκριση σύναψης σύμβασης ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ»»   κατά την διάρκεια της συζήτησης  ερωτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεωργούλας Κώστας από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου ποιο ήταν το ποσό αγοράς της οικίας και του οικοπέδου για τον προαναφερόμενο σκοπό.

Ο Κ. Γεωργούλας απάντησε λανθασμένα μιας και δεν θυμόταν ακριβώς το ποσό και τα τετραγωνικά της οικίας και του οικοπέδου. Άλλωστε έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έχει πραγματοποιηθεί η αγορά.



Το οικόπεδο πλέον παραμένει όπως είχε παραδοθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Για να δώσω λύση στην απορία του Δημάρχου μας μιας και το θυμήθηκε την τελευταία στιγμή και ζητούσε από δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης  να τον ενημερώσει, ενώ αυτός δεν έκανε το αυτονόητο να ζητήσει από την υπηρεσία να τον ενημερώσει.

Κύριε Δήμαρχε η οικία και το οικόπεδο 172 τετραγωνικά μέτρα αγοράστηκε με το ευτελές ποσό τον (9000) εννέα χιλιάδων ευρώ.

Αναμένουμε πλέον και την δικιά σας κίνηση για την αποπεράτωση της πλατείας ,στον ελάχιστο χρόνο που σας έχει απομείνει στην Διοίκηση του Δήμου μας.

                Πρόεδρος Τ.Κ. Παπαδάτου

                      Νικόλαος Ζαρέντης

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ