2013-12-23 21:48:06
Φωτογραφία για Δώρα και εορταστικές ευχές για τα παιδιά των εργαζομένων από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου
Από το Γραφείο Τύπου

Στην κατάμεστη από παιδικά πρόσωπα αίθουσα εκδηλώσεων του... Δημαρχείου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος ειδικά για τα παιδιά των εργαζομένων του. Τους γονείς και τα παιδάκια με ευχάριστη διάθεση υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να έχουν Καλές γιορτές και με Υγεία να υποδεχτούν και να πορευτούν στο Νέο Έτος.

Σε ένα παιδικό σκηνικό με φουσκωτά παιχνίδια, η ο Άη Βασίλης μοίρασε εορταστικά μπαλόνια και ο μάγος της παρέας με τη ζωντάνια και την ευρηματικότητά του κράτησε συντροφιά στα παιδιά μέχρι που παρέδωσε τη σκυτάλη στον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη. Ο κ. Πατούλης, με χιουμοριστική διάθεση βρέθηκε ανάμεσα στα παιδιά, μοιράστηκε σκέψεις και μυστικά, τους ευχήθηκε να περάσουν όμορφα τις γιορτές και να έχουν Υγεία και πρόοδο το νέο έτος.

Μαζί με τις θερμές ευχές του για «Χρόνια Πολλά» και προς τους παρευρισκόμενους γονείς εργαζόμενους, ο κ. Πατούλης, προσέφερε ένα πρωτότυπο δώρο για κάθε παιδί.


Συγκεκριμένα, στα 480 παιδιά των εργαζομένων του Δήμου προσφέρθηκαν δωρεάν εισιτήρια για το καρουζέλ και το παγοδρόμιο της πόλης, εισιτήρια για το Χριστουγεννιάτικο πάρκο «Όνειρο Χριστουγέννων» στο Helexpo Palace, εισιτήρια εισόδου στο Λούνα Πάρκ «Αηδονάκια», all day pass στο χριστουγεννιάτικο χωριό Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας, και έκπτωση 30% σε όλες τις αγορές τους στο βιβλιοπωλείο Ποθητός του Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρία Bingo για την προσφορά γλυκισμάτων όπως, επίσης, το κατάστημα Κόνιτσα Αμαρουσίου για την προσφορά σε χυμούς, ατοπήματα και σφολιατοειδή για τον μπουφέ της γιορτής.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ