2013-12-23 22:49:07
Φωτογραφία για Ηλεία: Κόπηκε ο δρόμος στα δυο…
Στα δυο κόπηκε ο δρόμος της Μουριάς, κοντά στη διασταύρωση με την Κάμενα, από τα ορμητικά νερά του…Ερυμάνθου. Μια βλάβη στον κεντρικό αγωγή ύδρευσης, που περνά από το σημείο, είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί ο δρόμος και να καταρρεύσει.

Η ζημιά προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 9:00, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται πως «ξεκούμπωσε» ο αγωγός σε κάποιο σημείο, με αποτέλεσμα ο μεγάλος όγκος νερού που διερχόταν - λόγω και της μεγάλης διατομής του - να παρασύρει το υπόγειο έδαφος και μαζί του να καταρρεύσει και ο δρόμος. Από…θαύμα δεν προκλήθηκε ατύχημα, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο, τον οποίο χρησιμοποιούν οι κάτοικοι για να πάνε στις δουλειές τους.

Η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο, με την άμεση επέμβαση και της Αστυνομίας, από το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ στο σημείο έφτασε και ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Α.Ο Μάκης Σαρακιώτης, που γνωρίζει και το δίκτυο και το έργο. Παράλληλα, διεκόπη η υδροδότηση, με αποτέλεσμα, μέχρι την επισκευή της βλάβης οι περιοχές που υδρεύονται από το δίκτυο να μείνουν χωρίς νερό.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ