2013-12-24 01:31:07
Φωτογραφία για Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην περιοχή της Τριανδρίας
Από το Γραφείο Τύπου

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης αφορά στην πρόληψη της παιδικής σeξουαλικής κακοποίησης. Συντονίστρια της καμπάνιας στην Ελλάδα είναι η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σeξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Εθελοντές της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2013 στην Πανήγυρη του Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος, ενόψει της Εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος (στην περιοχή της Τριανδρίας), όπου από υπαίθριο περίπτερο ενημέρωσαν τους διερχόμενους πολίτες για την πρόληψη της παιδικής σeξουαλικής κακοποίησης.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοηθείας» και να ενημερωθούν για τη μεγάλη πανευρωπαϊκή προσπάθεια πρόληψης και τερματισμού της παιδικής σeξουαλικής κακοποίησης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ