2013-12-24 13:20:05
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ ΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΤΣΕΛ (ΡΗΟΤΟ)
Σαρωτικοί όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί και ο προπονητής τους φυσικά, καθώς κάποιοι από αυτούς βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στην καλύτερη 11άδα των λεγεωνάριων Ισπανών, τη στιγμή που ο Μίτσελ κατέχει πολύ συχνά τη θέση του καλύτερου Ισπανού προπονητή που προσφέρει τις υπηρεσίες μακριά από την πατρίδα του.

Αυτή τη φορά τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και ο Φουστέρ συμπεριλήφθηκαν στους καλύτερους σύμφωνα με την ιστοσελίδα του "eurosport", που τονίζει... «Η ελληνική πλευρά (Ολυμπιακός) κυριαρχεί με σιδηρά παλάμη στη Superleague και ο Νταβίντ Φουστέρ από τη μεριά του έχει σημαντικό μερίδιο επιτυχίας στην πορεία της ομάδας του για το καλύτερο ξεκίνημα στη διοργάνωση. Το γκολ του με το οποίο έγινε το 1-0 με τον Απόλλωνα, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας», γράφει το δημοσίευμα για τον Φουστέρ, ενώ όσον αφορά στον Μίτσελ, σημειώνει.

«Ο Ισπανός προπονητής που ήταν στα νιάτα του στο παρελθόν τόσο παίκτης όσο και κόουτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ελληνική Superleague με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ απολαμβάνει την πιο γλυκιά στιγμή της καριέρας που ακόμα χτίζει και οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από αυτόν και το ρεκόρ των 16 νικών και 1 ισοπαλίας στον πρώτο γύρο».


*Οι υπόλοιποι δέκα της καλύτερης 11άδας των λεγεωνάριων Ισπανών είναι οι: Χουάν Πάμπλο (Μακάμπι Τ.Α.), Μεχία (Εργοτέλης), Αγιάλα (Μίντλεσμπρο), Καταλά (ΑΕΚ Λ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Τιάγκο (Μπάγερν), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Σολδάδο (Τότεναμ), Γιορέντε (Γιουβέντους), Ροντρίγκο (Μπενφίκα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ