2013-12-24 16:03:54
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»- Να συλληφθεί και ο ηθικός αυτουργός που τον διόρισε!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει συλληφθεί ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» από άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο πρόεδρος του νοσοκομείου συνελήφθη επ' αυτοφώρω να λαμβάνει 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα με ιδιωτική εταιρεία.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για την υπόθεση, όμως, είναι γνωστό ότι πρόεδρος του ως άνω νοσοκομείου είναι ο Χάρης Τομπούλογλου, για χρόνια πολιτευτής της ΝΔ και υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές για τον δήμο Ν. Φιλαφέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

Με αφορμή το ως άνω συμβάν, τίθεται για άλλη μια φορά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ. Αυτό του διορισμού κομματικών στελεχών, συνήθως αποτυχημένων πολιτευτών, σε θέσεις-κλειδιά του ταλαίπωρου ελληνικού κράτους, που κατήντησε χωματερή παντελώς άχρηστων και συνήθως διεφθαρμένων στοιχείων της κοινωνίας, εις δόξαν του παλαιοκομματισμού και της ρουσφετολογίας, που, όπως αποδεικνύεται, συνεχίζεται και τώρα, που η Ελλάδα βρίσκεται στο γκρεμό, μισοκατεστραμμένη.

Και αναρωτιέται κανείς: Μήπως θα πρέπει να συλληφθεί και εκείνος που αποφάσισε την πρόσληψη του συλληφθέντος, ο οποίος, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν είναι ο Υπουργός Υγείας.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ