2013-12-24 20:04:06
Φωτογραφία για 1000 Αϊ Βασίληδες τρέχουν στην πιο μεγάλη Φιλανθρωπική Γιορτή της Πόλης (!)
Η Cyta διοργανώνει την πιο μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013, στις 15:00. Χίλιοι Άγιοι Βασίληδες θα συγκεντρωθούν στη Λεωφ. Μακαρίου και Νάξου (χώρος στάθμευσης Cytashop Λυκαβηττού) και θα διανύσουν μια διαδρομή μέχρι το Cytashop Ονασαγόρου, με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Συγκεκριμένα, το συνολικό ποσό που θα εξασφαλιστεί από την πώληση των στολών θα δοθεί στο Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών.

Το τέλος της διαδρομής θα περιμένει όλους ένα γιορταστικό πάρτι με χριστουγεννιάτικη μουσική και κρασί. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την προσπάθεια των Άγιων Βασίληδων σε όλο το μήκος της διαδρομής (Λεωφ. Μακαρίου & Νάξου, Debenhams Central, City Plaza, Στασσάνδρου, Μπουμπουλίνας, ΟΧΙ, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Λήδρας, Φανερωμένη Cytashop Ονασαγόρου).

Σκοπός μας είναι οι στολές να διατεθούν σε εταιρείες συνεργάτες ή/και πελάτες, προς €50 έκαστη.


Η κάθε στολή θα εκτυπωθεί με το λογότυπο της κάθε εταιρείας, συνεπώς, όσο περισσότερες στολές εξασφαλίσει μια εταιρεία, τόσο πιο έντονη παρουσία θα έχει στην εκδήλωση. Επίσης, κάθε εταιρεία που θα συμμετάσχει στην προσπάθεια μας θα ανακοινώνεται μέσω της εκδήλωσης που θα δημιουργήσουμε για το σκοπό αυτό στο Facebook (Facebook Event). Επιπλέον, θα γίνονται δημόσιες ευχαριστίες για τη συμβολή της μέσω του λογαριασμού της Cyta στο twitter. Για το σκοπό αυτό ετοιμάσαμε ένα βίντεο με 4 γνωστούς ηθοποιούς, μέσω του οποίου καλούμε το κοινό να έρθει να παρακολουθήσει την διαδρομή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο σύνδεσμο http://bit.ly/1cyA7Ok .
campuscy.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ