2013-12-28 13:05:17
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ!
Χαμός γίνεται στην Αργεντινή με την παρουσία του Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, βάφτισε την Παρασκευή την κορούλα του, Τζουλιέτα, στην πόλη Παρανά, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, Ρομανέλα Αμάτο.

Μάλιστα συναντήθηκε με την δήμαρχο της πόλης Μπλάνκα Οσούνα, όπου της πρόσφερε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το όνομά του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε και στα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο "El Once", εκθειάζοντας τον Ολυμπιακό και τονίζοντας πως περνάει υπέροχα.

"Τα πράγματα πάνε πολύ καλά φέτος. Απο την πρώτη στιγμή που πήγα στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος με υποδέχτηκε εκπληκτικά και τώρα τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η προσωπική μου ζωή πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο.", είπε αρχικά ο 32χρονος Αργεντίνος των ερυθρόλευκων.

Στην συνέχεια επεσήμανε: "Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι στον πίνακα της βαθμολογίας. Παράλληλα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά".


Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ρίβερ Πλέιτ και να κλείσει εκεί την καριέρα του: "Έχω συμβόλαιο δυο ετών με τον Ολυμπιακό. Όταν τελειώσει θα δούμε αν θα γυρίσω. Το σίγουρο είναι πως η Ρίβερ είναι πάντα στην καρδια μου".

Ο Σαβιόλα αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης του, πριν απο 7 μήνες και το πόσο άλλαξε τη ζωή στον ίδιο και την γυναίκα του. Επίσης επεσήμανε πως του αρέσει να βρίσκεται στην πόλη Παρανά, την ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του.

Τέλος του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το Μουντιάλ 2014 και την παρουσία της Αργεντινής, τονίζοντας πως είναι ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του κόσμου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ