2013-12-29 17:37:02
Φωτογραφία για Ο καιρός παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Επιδείνωση θα παρουσίασε ο καιρός στη χώρα από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής (27-12-2013) και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους (6-8 μποφόρ).

Πιο αναλυτικά:

Γενική πρόγνωση καιρού

Δευτέρα 30-12-2013

Καιρός: αραιές νεφώσεις αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 31-12-2013

Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που το βράδυ θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.


Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση από τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τέταρτη 01-01-2014 - Πρωτοχρονιά

Καιρός: νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής χώρας.

Άνεμοι: ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση. Παγετός τη νύχτα και το πρωί σε κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ