2013-12-29 19:56:12
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Πρωτοχρονιάτικο μπαράζ ελέγχων της Αστυνομίας για τον παράνομο τζόγο
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι κατά τη διάρκεια των εορτών για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου στη Δυτική Ελλάδα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αμαλιάδα και Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα.

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου και κατά τη διάρκεια των εορτών στη Δυτική Ελλάδα.

Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους των αστυνομικών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Αμαλιάδα και στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 42, 41 ετών ως υπεύθυνοι των καταστημάτων, καθώς και μια 54χρονη ημεδαπή γυναίκα ως παίχτρια.

Ειδικότερα χθες (28-12-2013) αργά το απόγευμα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σε καφετέρια, στην Αμαλιάδα, βρήκαν σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με κερματοδέκτη στον οποίο είχε εγκατασταθεί πρόσθετο λογισμικό πρόγραμμα διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.


Συνελήφθη ο 41χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και μία 54χρονη θαμώνας, η οποία συμμετείχε ως παίκτρια, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 179,50 ευρώ.

Επίσης χθες (28-12-2013) αργά το απόγευμα, σε έλεγχο που ενεργήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε καφενείο, στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθη ο 42χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθότι βρέθηκε να λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα (φρουτάκια), το οποίο κατασχέθηκε μαζί με το χρηματικό ποσό των 32,70 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και Μεσολογγίου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών σε όλη τη διάρκεια των εορτών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ