2013-12-30 12:10:07
Φωτογραφία για Mήπως να δούμε και τα κοντά μας τα φορέματα με άλλο μάτι
Ho Ho Ho Merryyyy Xmas my Loved ones! 

Eίμαστε σε Festive Mode και συνέχιζουμε δυναμικά!

Οκ! Μας αρέσουν τα μακριά φορέματα τις γιορτινές μέρες, αλλά μήπως να δούμε και τα κοντά μας τα φορέματα με άλλο μάτι ??? Λέω εγώ τώρα..

Και θα σου εξηγήσω αμέσως τους λόγους. Ποδοπάτημα, χορός, άνεση, ζέστη και ξανά ποδοπάτημα! Θες και άλλα? Ειδικά την πρωτοχρονιά που θα είμαστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο που θα διασκεδάζει θέλουμε και εμείς να περάσουμε καλά! Ένα κοντό φόρεμα, stylish και sexy βολεύει απίστευτα.

Το Royal Blue δίνει την απαραίτητη glam πινελιά και οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι το must της σεζόν.Join me Φόρεμα κοντό σε αποχρώσεις του μπλέ με χρύσο zipper. Soooo sexy, δεν χρειάζεται καν κοσμήματα κάνει όλη τη «δουλειά» από μόνο του. Dress by Versace Collection.

Ε! εντάξει υπερβολική και εγώ… Αφού με ξέρετε χωρίς κόσμημα δεν μπορώ να κάνω, οπότε προτίμησα κάτι απλό, μοντέρνο και προσεκτικά συνδυασμένο. Βραχιόλια ασημένια ματ, με πλέξη από μπλε δέρμα Chanel.

Και οι αποχρώσεις του μπλε συνεχίζονται… Τσάντα διαχρονική που ταιριάζει κυριολεκτικά με όλα από φόρεμα, μέχρι jean. Bag by Chanel.

Over knee boots, Must have για φέτος και το παράλληλα το πιο δυνατό κομμάτι της ντουλάπας μας. Από το πρωί, ναι πολύ καλά διάβασες, μέχρι το βράδυ. Over knee boots by Donna Karan.

http://www.must.com.cy/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ