2013-12-30 14:27:06
Φωτογραφία για ΒΑΛΕΝΣΙΑ : ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
Σε ερωτήσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, απάντησε ο πλάγιος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», Αντόνιο Βαλένσια.

Οι οπαδοί των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League επικεντρώθηκαν κυρίως σε προσωπικές ερωτήσεις που αφορούν τον ίδιο, κι όχι την ομάδα.

Χαρακτηριστικά οι απαντήσεις του Αντόνιο Βαλένσια

-για το τι διασκεδάζει περισσότερο στις καθημερινές προπονήσεις

Μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα το «κορόιδο» όπου κάνουμε έναν κύκλο παικτών και μένουν δύο μέσα, ώστε να κυνηγούν την μπάλα. (Ποιος είναι ο καλύτερος σε αυτό;). Εγώ, διότι δεν μένω ποτέ μέσα στον κύκλο στο τέλος των ασκήσεων, γι’ αυτό και είπα το συγκεκριμένο, επειδή είμαι ο καλύτερος.

-για το πόσο συχνά προπονείται στις σέντρες

Καθημερινά. Είναι κάτι για το οποίο περνάω αρκετό χρόνο και πολλές μέρες κάθομαι κι άλλο μετά τις προπονήσεις και κάνω εξάσκηση με τον Ντε Χέα και κάποιους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι το οποίο μου αρέσει.


-για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει δουλέψει μαζί

Θα σου πω όλους τους συμπαίκτες μου στην Μάντσεστερ. Θα μπορούσα να σου πω και από την Εθνική μου ομάδα, αλλά πάλι θα επέλεγα δύο. Τον Αλεχάντρο Καστίγιο της Έβερτον και τον Κρίστιαν Μπενίτεζ, ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

-για το ποιος θα νικούσε στο τρέξιμο μεταξύ αυτού και του Γιουσέιν Μπολτ

Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να τον νικήσει.

-για το ποια στιγμή θυμάται περισσότερο όσο βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θα έλεγα τις δυο φορές που έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα (2011,2013). Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που έχω νιώσει. Ένιωσα φανταστικά όταν είχα το μετάλλιο του πρωταθλητή. Ελπίζω να έχω την τύχη να να ξαναζήσω πολλές ακόμα χαρές στην καριέρα μου εδώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ