2013-12-31 05:55:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της 57χρονης Ειρηνοδίκη - Βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρα, από την είδηση του θανάτου της 57χρονης Ειρηνοδίκη Θ.Κ., που έπεσε στο κενό απο τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη συμβολή των οδών Κυρηναίου και Παρμενίωνος κοντά στα κτίρια του ΟΤΕ στην περιοχή Ταραμπούρα, το πρωί της Δευτέρας.

Όλες οι ενδείξεις συντείνουν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ωστόσο η υπόθεση εξετάζεται λεπτομερώς απο τους αστυνομικούς του 5ου Α.Τ. που έχουν αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

Πρώτες αναρτήσεις (30/12/2013)

10:28 Μητέρα δύο παιδιών ήταν, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του xespao.gr, η 57χρονη γυναίκα που "βούτηξε" στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, γύρω στις 8 σήμερα το πρωί. Η άτυχη γυναίκα είχε σημαντική θέση στον κλάδο της Δικαιοσύνης, ενώ ο σύζυγός της είναι εκπαιδευτικός.

09:10 Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στην περιοχή Ταραμπούρα στην Πάτρα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xespao.gr, μία γυναίκα, γύρω στα 50, έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο supermarket "Βερόπουλος", στα κτίρια του ΟΤΕ και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Κυρηναίου και Παρμενίωνος.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται πιθανότατα γι΄αυτοκτονία.

Στο σημείο, όπου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, βρίσκονται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του xespao.gr, η άτυχη γυναίκα προέρχεται από τον χώρο της Δικαιοσύνης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ