2013-12-31 10:01:40
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για χριστουγεννιάτικο πάρκο, με... δράκους αλλά χωρίς Φάτνη! [photos]
Θέλω να κάνω την εξής καταγγελία για το "Δάσος των Χριστουγέννων" του δήμου Βέροιας στην περιοχή "Κτήμα Φράγμα" λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Βέροιας Είναι το γνωστό Φράγμα του Αλιάκμονα που διαμορφώθηκε αυτόν τον μήνα κατάλληλα για τις Χριστουγεννιάτικες μέρες.

Πας να δεις τα... περίφημα "Δαση των Χριστουγέννων" που στήνονται σε πολλές περιοχές αυτές τις μέρες και βλέπεις σημεία και τέρατα! Αυτά θα αντικρίσεις φίλε αναγνώστη εάν επισκεφτείς και το "Δάσος των Χριστουγέννων" λίγο έξω από την πόλη της Βέροιας.

Ένας παιδότοπος με παιδικές τσουλήθρες, τραμπάλες, τρενάκια με δράκους, ηλεκτρονικά παιχνίδια, παγοδρόμιο, Αη-Βασίληδες, λαμπιόνια και άλλα πολλά... Μέχρι εδώ καλά. Εορταστικό κλίμα θα μου πεις. Αλλά για μισό λεπτό... Οι μέρες των Χριστουγέννων δεν είναι απλά μέρες χαράς και παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά! ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ;;; Τι θα πούνε οι γονείς στα παιδιά τους ότι εορτάζουμε αυτές τις μέρες; Τον ρινόκερο που βρίσκεται στην είσοδο του δάσους ή τα τέρατα και τους δράκους με τις φλόγες που είναι μέσα; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους... Υπάρχει βέβαια όπως θα δεις και μια διαμορφωμένη φάτνη, που είναι... ακατοίκητη. Προφανώς ξεχάσανε να βάλουν κι εκεί μέσα κάποιον δράκο.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΥΓ: Η Νέα Τάξη των πραγμάτων κάνει καλά τη δουλειά της...

 Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ