2013-12-31 16:34:03
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Με δήλωσή του ο Πιερ Ισά ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφική κίνηση, πέραν αυτής που έγινε με την απόκτηση του Πελέ, κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης αυτή τη μεταγραφική περίοδο και πως ο Πελέ ήταν ο πρώτος και ο... τελευταίος. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Θρύλος διαπρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για το 2014.

«Όλοι στον σύλλογο είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει η ομάδα μας. Με την προσθήκη του Πελέ έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να υπάρχει καλή χημεία, αγάπη και συνοχή μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Είμαστε τυχεροί γιατί στον Ολυμπιακό ζούμε καθημερινά αυτό το κλίμα. Επικεντρωνόμαστε στους αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και περιμένουμε τη διπλή γιορτή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το UEFA Champions League.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους μας να έχουν μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες», ήταν η δήλωσή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ