2014-01-02 06:48:06
Φωτογραφία για Προληπτικά μέτρα ασφάλειας και στην Κύπρο μετά τις επιθέσεις στη Ρωσία
Μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται και στην Κύπρο, ύστερα και από τις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Βόλγκογκραντ στη Ρωσία μέσα σε ένα 24ωρο.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως Ιωνάς Νικολάου, κατέστησε σαφές ότι τόσο η αστυνομία, όσο και οι υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και παρακολούθηση, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε στον Πρόεδρο της ρωσικής ομοσπονδίας, Βλαδιμίρ Πούτιν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά του εκ μέρους του λαού της Κύπρου, ενώ δεν παρέλειψε να καταδικάσει αυτές τις αποτρόπαιες, όπως τις χαρακτήρισε επιθέσεις, ευχόμενος όπως οι υπεύθυνοι οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

"Είναι με μεγάλο συγκλονισμό που έλαβα την είδηση για τις αποτρόπαιες επιθέσεις στο σταθμό του τρένου και σε λεωφορείο στο Βόλγκογκραντ, που δυστυχώς στοίχισαν τη ζωή σε αθώους πολίτες και τραυμάτισαν πολλούς άλλους, ορισμένοι εκ των οποίων και παιδιά".

Τις τρομοκρατικές επιθέσεις καταδίκασαν επίσης τόσο, ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, όσο και ο υπουργός εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, οι οποίοι απέστειλαν με τη σειρά τους συλλυπητήριες επιστολές στο Ρώσο Πρόεδρο.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ