2014-01-02 16:15:07
Φωτογραφία για Πωλούσαν παράνομα βεγγαλικά και λαθραία αρώματα
«Εκρηκτική» αλλαγή του χρόνου υποσχόταν στους πελάτες του καταστήματος του 51χρονου συζύγου της η 45χρονη προσωρινά υπεύθυνη, αλλά η ίδια την πέρασε στα… κρατητήρια περιμένοντας να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς για παράνομη εμπορία βεγγαλικών.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο μαγαζί στην κοινότητα Πολυκάρπη της Καστοριάς, διαπίστωσαν ότι η 45χρονη διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια 1.715 πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα διαφόρων ειδών και 41 βεγγαλικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για παράβαση του νόμου περί πυροτεχνημάτων, περιλαμβάνεται και το όνομα του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας συνελήφθη στην Κατερίνη ένας 32χρονος που διέθετε προς πώληση 20 συσκευασίες με γυναικεία και ανδρικά αρώματα διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Τα αρώματα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ ο πωλητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ