2014-01-02 17:47:05
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΝΤΙ ΚΟΛΙΝΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο Μάρντι Κόλινς, ο οποίος χαρακτήρισε ευκαιρία τους πρωταθλητές Ευρώπης, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει προκειμένου να έρθουν πρωταθλήματα στο Λιμάνι και είναι διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για αυτό τον σκοπό.

Ο Κόλινς μίλησε σχετικά με το αν η Πρωτοχρονιά αποτελεί μια... περίεργη κάπως ημέρα, αφού τότε αποκτήθηκε και απάντησε. «Ναι, είναι. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι μια νέα ευκαιρία, το να έρθω σε ένα υπέροχο μέρος με υπέροχο μπάσκετ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος», ήταν τα πρώτα λόγια του Κόλινς, που συνέχισε αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένει από αυτόν ο Ολυμπιακός.

«Ήρθα για να παίξω σκληρά και να κάνω αυτά που οι προπονητές θέλουν να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Υπάρχει ένα σύστημα που φέρνει νίκες και θέλω να συνεισφέρω και να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ».

Τέλος, σε ερώτηση γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό, απάντησε. «Δεν μπορείς να προσπεράσεις μια τέτοια ευκαιρία. Είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η ιστορία εδώ, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας και πέρυσι. Θέλω να είμαι μέρος ενός τέτοιου επιτεύγματος. Ήρθα έτοιμος να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ και να δώσω το καλύτερο για να κερδίσουμε πρωταθλήματα».

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ