2014-01-02 22:00:08
Φωτογραφία για Η FERRARI ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ! (ΡΗΟΤΟ)
Συγκίνηση έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο πιλότος μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια σκι στις Άλπεις την Κυριακή (29/12/2013), εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι θαυμαστές έχουν καταλύσει έξω από το νοσοκόμειο της Γκρενόμπλ, θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους στον επτάκις πρωταθλητή της φόρμουλα 1 και να παρέχουν υποστήριξη στην οικογένεια του.

Η Φεράρι, η ομάδα με την οποία ο Σουμάχερ πήρε 5 συνεχόμενους τίτλους F1, με αφορμή τα γενέθλια του πιλότου (Παρασκευή 3 Ιανουαρίου), διοργανώνει εκδήλωση συμπαράστασης έξω από το γαλλικό νοσοκομείο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Όπως ανακοίνωσε στο facebook, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στο πιλότο που τις χάρισε μεγάλες διακρίσεις και καλεί όλο το κόσμο να εκφράσει την αγάπη του στην εκδήλωση που διοργανώνει έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

«Σε αυτές τις δύσκολες μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά του, η Σκουντερία Φεράρι Κλαμπ, θέλει να δείξει την υποστήριξή της στον Μίκαελ Σουμάχερ και διοργανώνει μια ήσυχη και σεβάσμια εκδήλωση «Όλοι στα Κόκκινα» στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ», αναφέρει μεταξύ αλλών η ανακοίνωση της Σκουντερία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ