2014-01-02 22:30:50
Φωτογραφία για ''Ψάχνεται'' για Πογκμπά η Παρί Σεν Ζερμέν
Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν χτύπησε καμπανάκι... κινδύνου στη Γιουβέντους, τονίζοντας πως ο Πολ Πογκμπά θα απασχολήσει τους πρωταθλητές Γαλλίας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα "Le Parisien", ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί άνοιξε την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Πολ Πογκμπά, καθώς πέρα από τον θαυμασμό που εξέφρασε για τον άσο της Γιουβέντους αποκάλυψε πως η περίπτωσή του ενδιαφέρει πολύ την ομάδα του Παρισιού.

"Είναι Παριζιάνος όπως και η εφημερίδα σας. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και αντιπροσωπεύει το μέλλον της Γαλλίας.

Τον παρακολουθούμε όχι για αυτό το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι μπορεί να συμβεί", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο ενός νυν σούπερ σταρ της ομάδας, του Έντινσον Καβάνι.

"Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένα παράδειγμα προς μίμηση. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν και για αυτά που δίνει στο γήπεδο, που είναι πάντα το 200%".

Όσον αφορά στον Έντινσον Καβάνι, σημειώνεται πως ο "Matador" αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νάπολι έναντι 60.000.000 ευρώ και μετράει ήδη 18 γκολ σε 23 εμφανίσεις του με την Παρί, δείχνοντας εξαιρετική προσαρμογή σε ένα σύνολο γεμάτο αστέρια στην επίθεση, όπως οι Ιμπραχίμοβιτς, Λαβέτσι, Λούκας Μόουρα και Μενέζ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ