2014-01-02 22:28:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΕΑΛ ΑΠΟ... ΠΙΚΕ!
Τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Μπαρτσελόνα σε τίτλους και... «πονάει» που οι Καταλανοί κερδίζουν πιο πολύ, σύμφωνα με τον Ζεράρ Πικέ.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Πικέ:

Για την αντιπαλότητα με την Ρεάλ: «Πάντα υπήρχε αντιπαλότητα. Από την Βαρκελώνη προσπαθούν στην Μαδρίτη να πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα και από την Μαδρίτη το ίδιο. Είναι μια ιστορική αντιπαλότητα και πάντα θα προσπαθούν ο αντίπαλος να είναι χειρότερα. Είναι κάτι που υπάρχει πολλά χρόνια»

Για τις «επιθέσεις» στον Μέσι: «Υπάρχουν πολλές επιθέσεις και από παντού. Και εδώ. Η Ρεάλ κερδίζει 5-0 και λένε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ αδύναμος. Όταν χάνει, βυθίζεται… Αλλά μπορεί να έχουν πιο πολύ δύναμη σε αυτό, η Ρεάλ πάντα ήταν από τους πιο μεγάλους συλλόγους. Εμείς έχουμε 10 με 15 χρόνια που κατακτούμε τρόπαια. Ιστορικά πάντα παίζαμε καλά, αλλά το να κερδίζουμε τίτλους είναι πιο πρόσφατο»


Για το αν θέλουν να «εκθρονίσουν» τον Μέσι: «Στο τέλος υπάρχουν νόμοι, κανόνες, κάποιος που διατάζει, διδάσκει και αξιολογεί.Σε κάποιο σημείο πρέπει να πεις αρκετά. Ρίχνοντας τόσα σκ…α σε έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει αυτά που λένε, κάποιος πρέπει να απονείμει δικαιοσύνη»

Για το αν υπάρξει δράμα, αν ο Ρονάλντο δεν κερδίσει την «Χρυσή Μπάλα»: «Θα δούμε ποιος θα νικήσει. Οι κάρτες είναι στο τραπέζι, ψηφίζουν, θα το κερδίσει αυτός που το αξίζει. Έτσι, είναι πιο σημαντικό από πριν»

Για την παράταση στην ψηφοφορία: «Αν αυτό διάλεξε η FIFA και ο Μπλάτερ άστους. Είναι ένα βραβείο που το δίνει η FIFA και αυτοί κάνουν τους κανόνες. Άλλο είναι να τους αλλάζουν»

Αν οι επιθέσεις από την Ρεάλ είναι το «αντίποινο» για την επιτυχία τους: «Για αυτούς είναι δύσκολο που ο αντίπαλος κερδίζει τόσο πολύ. Εδώ το ζούμε πολλά χρόνια. Τους γ…ει . Πρέπει να είναι δεκτό, άλλες φορές να κερδίζεις και άλλες όχι. Είναι κύκλος και ο κύκλος είναι της Μπαρτσελόνα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ