2014-01-02 23:04:54
Φωτογραφία για Γυναίκα φωτογράφος μπαίνει σε πορνείο και ρωτάει ευθέως τους πελάτες του: Γιατί επιλέγετε να πληρώσετε για σεξ;
Μια τολμηρή Γερμανίδα φωτογράφος, η Μπετίνα Φλίτνερ πέρασε 10 ημέρες σε έναν οίκο ανοχής της πατρίδας της. Η Γερμανία μάλιστα σύμφωνα με την Guardian, έχει ονομαστεί «το μεγαλύτερο μπορδέλο», μετά τη νομιμοποίηση της πορνείας το 2002 με... τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άντρες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του αγοραίου έρωτα καθημερινώς.

Η Φλίτνερ διάβηκε το κατώφλι ενός ροζ σπιτού ρωτώντας ευθέως τους πελάτες του «Γιατί επιλέγετε να πληρώσετε για σεξ;». Ιδού οι σοκαριστικές και άλλοτε σεξιστικές απαντήσεις:

Κριστιάν, 23 ετών, έμπορος, ελεύθερος

«Γιατί πληρώνω για σεξ; Οι γυναίκες είναι πολύ συχνά μεγάλος μπελάς. Με αγχώνουν και δεν διαθέτω αρκετό χρόνο για να ασχοληθώ μαζί τους. Αν θέλω περίεργα σεξουαλικά παιχνίδια, έρχομαι εδώ και μετά φεύγω. Τόσο απλά. Μια κοπέλα με κάνει και πλήττω μετά από λίγο διάστημα. Το να πληρώνω για σεξ έχει αυτό το κάτι. Με κάποιο τρόπο είναι δύναμη. Η γυναίκα σου ανήκει. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μαζί της».

Νταγκ, 28 ετών, σεφ, ελεύθερος

«Η πρώτη μου φορά σε πορνείο ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Τα ραντεβού προϋποθέτουν αρκετό στρες. Σε έναν οίκο ανοχής, όλα είναι πιο χαλαρά, χωρίς να χρειάζεται να προσποιείσαι ή να έχεις αυταπάτες. Ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει; Σίγουρα όχι Ασιάτισα. Χωρίς παρεξήγηση δεν μου αρέσουν καθόλου. Πρέπει να υπάρχει μια κάποια συμπάθεια μεταξύ εμένα και της κοπέλας. Μερικές φορές όμως κοιτούν την ώρα τη στιγμή που μπαίνω στο δωμάτιο και αυτό με ξενερώνει».

Γκενθερ, 55 ετών, ιδιοκτήτης παμπ, χωρισμένος με ένα γιο

«Γιατί πληρώνω για σεξ; Με εξιτάρει να πηγαίνω κάθε φορά και με άλλη γυναίκα. Πηγαίνω και σε κλαμπ γνωριμιών αλλά εκεί υπάρχουν και άσχημες γυναίκες. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι επαγγελματίες. Προτιμώ εκείνες που εκδίδονται σπάνια. Αποδίδουν καλύτερα. Η τελευταία που πήγα μου είπε μετά: 'ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα'. 50 ευρώ, η σχέση τιμής και απόδοσης είναι πάντα καλή».

Ινγκο, 43ετών, βοηθός λογιστή, ελεύθερος

«Είμαι αρκετά ντροπαλός για να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση σε μια γυναίκα. Σίγουρα εδώ είναι ένας μη πραγματικός κόσμος. Οι άντρες αγωνίζονται για μια ψευδαίσθηση, όπως κάνω και εγώ. Εχω ερωτευτεί δυο φορές μια ιερόδουλη. Ηθελα να γίνω ο καλός Σαμαρείτης και την αποτραβήξω από τη δουλειά, αλλά δεν την ξαναπατάω. Δεν θέλω να ερωτευτώ πια. Τώρα βρίσκομαι εδώ για μια συγκεκριμένη κοπέλα. Ταιριάζουμε απόλυτα, τουλάχιστον στο κρεβάτι. Δε γνωρίζω τίποτε άλλο για εκείνη».

Ιβαν, μηχανικός μοτοσικλετών, 65 ετών, ελεύθερος

«Το κάνεις μια, δυο και μετά συνηθίζεις. Κανονικά, στη πραγματική ζωή πρέπει να καλέσεις μια γυναίκα σε δείπνο και να ξοδέψεις 100 ευρώ και να μην εξελιχθεί, να μη γίνει τίποτα. Εδώ πάντα προχωράει».

Χοακίμ, 58 ετών, μηχανικός, χωρισμένος με μια κόρη

«Οταν έρχεσαι σε τέτοια κλαμπ, δεν σου αρέσουν μετά οι συνηθισμένες γυναίκες. Αυτά τα σώματα! Εδώ το νούμερο που φορούν είναι συνήθως το small ή το medium. Η κόρη μου; Είναι 26 ετών, έτσι φροντίζω να πηγαίνω με γυναίκες που είναι πάνω από 27 ετών. Είμαι ακόμα φίλος με μια τέτοια γυναίκα. Μου λέει τι συμβαίνει κάθε μέρα...Πολλές εδώ-έχουν νταβατζήδες. Είδα με τα ίδια μου τα μάτια πώς εξαργυρώνουν την προστασία τους».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ