2014-01-03 12:38:35
Φωτογραφία για Ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις 1 εκάτ. ευρώ. Πουλώντας την πρώτη LaFerrari
Για να μπορέσει πάντως κάποιος να το κάνει αυτό, θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αγοραστών μιας συλλεκτικής Ferrari , πράγμα που μόνο εύκολο δεν είναι  Παρά το γεγονός ότι μόνο 499 LaFerraris θα κατασκευαστούν , φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του πρώτου μοντέλου παραγωγής έχει ήδη αποφασίσει να πουλήσει το αυτοκίνητο .

Το supercar λοιπόν που φέρει τον αριθμό Νο.1/ 499 σε ειδική πλακέτα, η πρώτη LaFerrari παραγωγής έχει αναρτηθεί προς πώληση στην ιστοσελίδα του αντιπροσώπου πολυτελών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων SEMCO από το Μόναχο (Γερμανία).

Το εξωτικό ιταλικό αυτοκίνητο πωλείται έναντι € 2.380.000 ( συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ) και έχει μόλις 200 χιλιόμετρα στο κοντέρ .

Έτσι , για εκείνους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα LaFerrari , αλλά δεν μπορούν να το αγοράσουν από την εταιρία γιατί η σχετική λίστα έχει συμπληρωθεί, έχουν τώρα τον τρόπο να κάνουν το ιταλικό μοντέλο δικό τους.

Το υβριδικό LaFerrari έχει μια συνολική απόδοση 963 ίππων και επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα . Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ