2014-01-03 12:53:25
Φωτογραφία για ''Πόρτα'' της Νάπολι στην Τσέλσι για Ιγκουαϊν
Η Τσέλσι προσέφερε 50 εκατομμύρια λίρες για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ιταλική ομάδα. Διαβάστε τι συμβαίνει με Μάτα, Μπα και Ντε Μπρούιν.

Την πρώτη ηχηρή μεταγραφή του Ιανουαρίου επιχείρησε να κάνει η Τσέλσι σύμφωνα με την "Telegraph".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει εισηγηθεί την απόκτηση επιθετικού και η επιθυμία του εισακούστηκε, αφού οι "μπλε" κατέθεσαν πρόταση 50 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 60,5 εκ. ευρώ) για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ωστόσο, η απάντηση της Νάπολι ήταν αρνητική, παρόλο που πριν έξι μήνες οι "παρτενοπέι" είχαν δώσει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες λιγότερα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η ιταλική ομάδα ποντάρει πολλά στον 26χρονο, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει πως θα είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσει στη μέση της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μπορεί το ποσό που ήταν έτοιμη να διαθέσει για τον Αργεντινό η Τσέλσι να ήταν αρκετά υψηλό, όμως, ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να έχει και ανάλογα έσοδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, για τον οποίο ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά μεταξύ άλλων η Βόλφσμπουργκ, δεν αποκλείεται να πουληθεί με την Τσέλσι να ζητάει 25 εκατομμύρια λίρες.


Επιπλέον, είναι γνωστό πως και ο Χουάν Μάτα ενδέχεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Αρκετές αναμένεται να είναι οι ομάδες που θα χτυπήσουν την πόρτα της Τσέλσι για τον Ισπανό με τους Λονδρέζους να μην σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 20 εκατομμύρια λίρες.

Τέλος, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Ιγκουαΐν ή κάποιος άλλος επιθετικός, θα πουληθεί και ο Ντεμπά Μπα, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ