2014-01-03 19:12:03
Φωτογραφία για ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δεκτή έγινε η ένσταση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Α1 και ξαναγίνεται το ματς.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΠΕ έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να τιμωρηθεί η «Ένωση» από τους διαιτητές με αφαίρεση πόντων για τις λάθος αλλαγές που έκανε ο Απόστολος Οικονόμου στο τρίτο σετ, έκανε δεκτή την έφεση των «κιτρινόμαυρων» και διέταξε την επανάληψη της αναμέτρησης της 21ης Δεκεμβρίου, στην οποία οι ερυθρόλευκες είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ.

Έτσι, τα κορίτσια του Ολυμπιακού είχαν βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από την αντίπαλό τους, κάτι που δεν ισχύει πλέον μέχρι την επανάληψη της αναμέτρησης, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ελληνική ομοσπονδία.

Παράλληλα, παρέπεμψε τους διαιτητές (Μαρκάτισιος, Τσίτισικας) στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Μετά από συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την Παρασκευή 3/1/2013, η ΚΕΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ΑΕΚ για παράβαση κανονισμού παιδιάς από τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ που διεξήχθη στις 21/12/2013, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών και αποφασίζει την επανάληψη του αγώνα.

Παράλληλα, η ΚΕΔ παραπέμπει τους διαιτητές του αγώνα (Μαρκάτσας - Τσίτσικας) στην Πειθαρχική Επιτροπή της".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ