2014-01-04 02:18:10
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ... ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΤΟΡ-10 ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡ-16 ΤΗΣ EUROLEAGUE! *ΒΙΝΤΕΟ*
Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας, κυριαρχώντας και στο Top 10 των καλύτερων φάσεων!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επιβλήθηκαν της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ, ενώ και ο Παναθηναϊκός πήρε άνετη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους οπαδούς τους, δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τέσσερις φάσεις τους συμπεριλήφθηκαν στις καλύτερες δέκα της πρεμιέρας του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Το κάρφωμα του Ματ Λοτζέσκι ήταν τρίτο, το διπλό κάρφωμα του Στεφάν Λάσμε ακολούθησε μία θέση παρακάτω, ενώ η ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη στο Λάσμε και το εντυπωσιακό κάρφωμά του βρέθηκαν στο νούμερο 8. Στην 9η θέση ακολούθησε το κόψιμο του Μπράιαν Ντάνστον.

Παράλληλα, ένα πρώην ερυθρόλευκους, ο Κώστας Παπανικολάου της Μπαρτσελόνα πλέον και η τάπα του αναδείχθηκαν ως η δεύτερη καλύτερη φάση της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο με το Top 10 της 1ης αγωνιστικής του Top 16, μέσα από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της διοργανώτριας αρχής στο Youtube, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ