2014-01-04 16:20:06
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ Ο... ΑΝΤΙ-ΠΕΛΕ!
Την πίστη του στον Ανδρέα Μπουχαλάκη που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας πως η Κρητική ομάδα δεν θα κινηθεί για ενίσχυση του ρόστερ μετά το κενό που αφήνει η μεταγραφή του Πελέ στους ερυθρόλευκους.

Ο τεχνικός του Κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε στην ικανοποίησή του απ’ την πορεία των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας πως η εικόνα της ομάδας δημιούργησε προσδοκίες.

Όσον αφορά το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε πως η ομάδα του Περιστερίου έχει αλλάξει επίπεδο, ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στο Novasports:

«Ο απολογισμός μας φέρνει στους 20 βαθμούς. Αν μας έλεγε κάποιος πριν αρχίσει το πρωτάθλημα πως θα έχουμε αυτούς τους βαθμούς θα έμεναν όλοι ικανοποιημένοι. Μέσα από την προσπάθεια που γίνεται πήραμε πολύ καλά αποτελέσματα στην αρχή και αυτό δημιούργησε μια δικαιολογημένη προσδοκία πως η ομάδα μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα. Η πράξη έδειξε πως ισχύει ακόμα αυτό αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα.


Η γενικότερη εικόνα όμως, οι 20 βαθμοί, το γεγονός πως πολλά παιδιά άλλαξαν επίπεδο όπως ο Πελέ, είναι τα πράγματα που κρατάμε. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα».

Για τον Ατρόμητο:

«Έχει αλλάξει επίπεδο ο Ατρόμητος. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έχουν αλλάξει επίπεδο με διαβάθμιση. Σεβόμαστε την ομάδα του Ατρομήτου αλλά μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα η ομάδα μας και το πώς θα παρουσιαστούμε.

Το τελευταίο ματς με την Καλλονή ήταν οδηγός. Αλλάξαμε την τακτική μας, προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη αμυντική οργάνωση. Λειτουργήσαμε καλά παρά το ότι δεχθήκαμε γκολ. Αυτό που δίνει πρώτα τη νίκη είναι η άμυνα, είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τη σημασία που πρέπει. Θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε αυτό το κομμάτι όσο μπορούμε».

Για τον Πελέ:

«Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα για τι το αξίζει. Μας βοήθησε όπως τον βοήθησε και ο Εργοτέλης. Στο χώρο που έπαιζε ο Πελέ υπάρχουν παίκτες αξιόλογοι που θα βοηθήσουν να μη φάνει η απουσία του. Ένας από αυτούς είναι ο Μπουχαλάκης, πιστεύω πολύ σε αυτόν τον παίκτη, έχει ψηλό ταβάνι. Δεν θα κάνουμε κίνηση για να αντικαταστήσουμε τον Πελέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με βροχή τα Θεοφάνεια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με βροχή τα Θεοφάνεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ