2014-01-04 17:27:04
Φωτογραφία για «Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ...»
Τον Ολυμπιακό χρίζει ως το μεγαλύτερο και ακλόνητο φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου, ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", ενώ προβλέπει... "μάχη" για την σωτηρία.

«Πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης για να συμπληρώσει ότι ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί ένα μήνα τώρα, μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε επίσης και για τις διακοπές των γιορτών κάνοντας λόγω ότι πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν το επίπεδο να μην ξεφεύγουν από τα όρια.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στο πλάνο που έχουν ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, ομάδες οι οποίες πρέπει να είναι παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την διακοπή των γιορτών:

«Πιστεύω έχουν το επίπεδο οι ποδοσφαιριστές να κρατιούνται σε καλή κατάσταση και δεν ξεφεύγουν από τα όρια. Επίσης κάποιες ομάδες που είχαν ρυθμό θα είναι διαφορετικά και το αντίθετο. Δηλαδή όλο αυτό έχει και θετικά και αρνητικά».


Για το αν έχει κριθεί ο τίτλος:

«Ο τίτλος έχει κριθεί ένα μήνα τώρα αλλά αυτό δεν είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα για να μην χάνεται η διάθεση του κόσμου να παρακολουθεί τα παιχνίδια. Ευχόμαστε οι ομάδες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές ώστε να δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα».

Για τα πλέει οφ:

«Πιστεύω ο Ατρόμητος είναι μια σταθερή και θα είναι μέσα στα πλέει-οφ. Περίμενα τον Παναθηναϊκό πιο πίσω αλλά θα είναι και αυτός πιστεύω στη πεντάδα μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Αστέρα Τρίπολης».

Για τις τελευταίες θέσεις:

«Αν εξαιρέσουμε τον ΟΦΗ τον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό, θα δώσουν μάχη για την παραμονή όλες οι υπόλοιπες ομάδες που είναι κάτω απ΄αυτές. Μπορούμε κάθε αγωνιστική να βλέπουμε διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτές τις ομάδες. Πιστεύω θα δοθεί μάχη και θα παίξει μεγάλο ρολό το ποσό θα ενισχυθούν οι ομάδες και σε τη κατάσταση θα βρίσκονται».

Για δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος:

«Ο Άρης έχει προβλήματα τα τελευταία χρόνια και τον περίμενα καλύτερο σε σχέση με πέρσι Αν δεν νικήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Για να υπάρχει ένα καλό πλάνο σε κάποια ομάδα:

«Ο Ατρόμητος έχει ένα πλάνο όλα αυτά τα χρόνια και θα παραμείνει για χρόνια ψηλά. Η ομάδα έχει μέλλον ξεκίνησε από χαμηλά και έχει ένα καλό πρόγραμμα. Ακόμα ο Αστέρας Τρίπολης έχει καλή πορεία ωστόσο η αλλαγή του προπονητή θα τον πάει λίγο πίσω αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή πορεία. Αυτές οι δυο ομάδες είναι παραδείγματα για τις υπόλοιπες ομάδες ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ